Στο Alice cakewitch έχεις τη δυνατότητα να εξοφλήσεις την παραγγελία σου με όποιον από τους ακόλουθους τρόπους επιθυμείς.

1. Με αντικαταβολή, δηλαδή με πληρωμή σε μετρητά κατά την παράδοση της παραγγελίας σου (εντός Ελλάδος).

Μπορείς να πληρώσεις με αντικαταβολή εφόσον θεςις να εξοφλήσεις την παραγγελία σου κατά την παράδοσή της με έξτρα χρέωση τρία (3) ευρώ. Ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής δεν προσφέρεται για παραγγελίες εκτός Ελλάδος.

2. Με κατάθεση της αξίας της παραγγελίας σου σε τραπεζικό λογαριασμό του Jeanious.

Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σου μέσω τραπεζικού λογαριασμού, πρέπει να καταθέσεις το συνολικό ποσό της παραγγελίας στον τραπεζικό λογαριασμό του Alice cakewitch με IBAN : GR8470100000000947358683627

 Εφόσον κάνεις την κατάθεση, θα πρέπει να μας στείλεις το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής στο email alicecakewitch@gmail.coml. Η παραγγελία σου θα είναι έγκυρη για 2 εργάσιμες ημέρες. Ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής δεν προσφέρεται για παραγγελίες εκτός Ελλάδος.

Τα έξοδα των Εμβασμάτων-Προμηθειών των Τραπεζών (είτε η προμήθεια που κρατάει η κάθε τράπεζα από τον πελάτη, είτε η προμήθεια που κρατάει η συνεργαζόμενη μας τράπεζα για την μεταφορά των χρημάτων του πελάτη προς εμάς) ή μεταφοράς ή κατάθεσης χρημάτων από την ίδια ή άλλη τράπεζα προς τις συνεργαζόμενες Τράπεζές μας, επιβαρύνουν τον αγοραστή και δεν περιλαμβάνονται στην τιμή των προϊόντων.

Στην περίπτωση που δεν κατατεθούν και τα τυχόν έξοδα Εμβασμάτων-Προμηθειών τότε η παραγγελία σας δεν θα αποσταλεί έως ότου γίνει η κατάθεση αυτών.

Διαθέσιμοι τραπεζικοί λογαριασμοί:

Viva wallet

ΙΒΑΝ : GR8470100000000947358683627

BIC / SWIFT : VPAYGRAA

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ALICE CAKEWITCH IKE

3. Με πιστωτική κάρτα

Το Alice cakewitch δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard και  Maestro Τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών δεν καταχωρούνται και δεν συλλέγονται στο Alice cakewitch Η εκκαθάριση των πιστωτικών καρτών γίνεται στο πλέον ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Viva wallet και μόνο  Θα χρειαστεί να συμπληρώσεις όλα τα στοιχεία της πιστωτικής σου κάρτας ώστε να καταχωρηθεί το αίτημα παραγγελίας. Θυμήσου ακόμα ότι, για να παραλάβεις την παραγγελία σου, θα χρειαστεί να είσαι παρών κατά την παράδοση με την ταυτότητά σου.